mobitel u ruci
Top lista

5 urnebesnih i vrlo neobičnih aplikacija

Aplikacije čine naš život lakšim, a svakim ih je danom sve više, pa se tako ponekad i potkradu one možda malo manje korisne ili čak pomalo čudne i beskorisne. Surfajući po Google Play store-u može se naletjeti na stvarno raznolike.

I Am Important

Ova je aplikacija namijenjena svima koji se osjećaju pomalo usamljeno. Kreira lažne kontakte u imeniku kako bi izgledalo kao da imate više prijatelja. Osim kontakata, sama kreira i lažne događaje na koje biste trebali ići i podsjeća vas na njih kako bi drugi mislili da ste jako zauzeta osoba. Međutim, to funkcionira jedino ako netko gleda tvoj mobitel, što i nije vjerojatno ako si već toliko očajan da instaliraš ovu aplikaciju.

I Am a Man

Iako je možda malo čudno da muškarac prati menstrualni ciklus svoje djevojke, ova se aplikacija time hvali. Nudi mogućnosti praćenja menstrualnih ciklusa djevojaka, postavljanje zaporke na aplikaciju, postavljanje zaporke za svaku djevojku i mogućnost zvanja djevojke jednostavnim pritiskanjem njezinog imena u aplikaciji.

Drinking Water

Dnevno bi trebalo popiti osam čaša vode, kažu stručnjaci. Budući da neki ljudi zaboravljaju piti vodu, ova je aplikacija stvorena za njih. Morate samo unijeti koliko čaša vode želite popiti dnevno i ona će vas podsjećati da redovito pijete.

Legal Fling

Ova aplikacija stvarno postoji i dokaz je da je tehnologija svugdje – čak i u našim spavaćim sobama. Ideja je da funkcionira kao svojevrstan ugovor za seks; korisnicima omogućuje da drugim korisnicima pošalju zahtjev za pristanak na seksualni odnos.

Is It Dark Outside

Ako možda živite u kući bez prozora, a pritom niste u mogućnosti pogledati na sat, onda je ova aplikacija idealna za vas. Svrha ove aplikacije, vjerovali ili ne, jest da vas obavijesti je li van mrak ili ne. Samo je trebate pitati i ona će vam odgovoriti.

Odgovori