paydo logo
Aplikacije

PayDo – nova aplikacija za plaćanje parkinga

16. travnja 2018. godine održana je konferencija za medije tvrtke Infoartkoja je predstavila aplikaciju za plaćanje parkinga kojom na brz i jednostavan način korisnici mogu izvršiti plaćanje parkirnih karti.

Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je idealna za sve korisnike koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a to su, uz ostale, određene kategorije poslovnih korisnika, turisti, te neki privatni korisnici. Za te skupine korisnika, jedino rješenje za plaćanje parkiranja bila je potraga za parking aparatima kako bi kupili kartu, što je za određene poslovne korisnike značilo sakupljanje računa koje bi kasnije priložili u tvrtki.

Infoart svojom aplikacijom PayDo omogućava svim korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu.

Aplikacija je trenutno dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju, Osijeku, Varaždinu i Sisku a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb.

Za korištenje aplikacije potrebno se registrirati, unutar aplikacije upisati broj registarske oznake automobila i dodati karticu. S obzirom da operateri SMS poruku za plaćanje parkinga inače naplaćuju između 0,65 i 0,85 kuna, što može iznositi i do 20% ukupne cijene parkiranja, ovakav vid plaćanja parkinga svakako je isplativiji.

google play button

Odgovori