lg g7 thinq mobitel
Mobiteli

LG službeno predstavio G7 ThinQ

LG je napokon predstavio svoj top model za 2018. godinu.

Tako je svjetlo dana službeno ugledao LG G7 ThinQ.

Već na prvi pogled vidi se da sveprisutni zub nije zaobišao ni LG, a s obzirom na bradu, malo je toga ostalo po čemu će se razlikovati od ostalih ovogodišnjih Androida.

Zaslon dolazi s dijagonalom od 6,1 inča i rezolucijom 3120 x 1440 točaka, što odgovara omjeru stranica 19,5:9. Tehnologija izrade zaslona je LCD, a LG obećava veliki kontrast i svjetlinu od čak 1000 nita. Podržava HDR10, a presvučen je Gorilla Glass 5 zaštitnim slojem.

LG je na G7 ugradio dodatnu hardversku tipku za uključivanje osobnog asistenta, kao kod Samsunga, no nije izradio vlastitog, već koristi Googleov. Kućište je otporno na vodu i prašinu, o čemu govori IP68 certifikat. Baterija sadrži 3000 mAh kapaciteta, a nije izostalo ni tradicionalno brzo punjenje. Uređaj je pokretan Qualcommovim Snapdragonom 845 u kombinaciji s 4 GB RAM-a, a interna memorija sadrži 64 GB kapaciteta. U ponudi će biti i varijanta sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

lg g7 thinq u bojama

Kad je kamera u pitanju, LG G7 ThinQ donosi dva 16 MP modula. Jedna kamera ima uskokutnu 71°, leću, a druga širokokutnu od 107 stupnjeva. Za selfije se brine 8 MP prednja kamera.

G7 ThinQ u prodaju najprije kreće na korejskom tržištu, a detalji o dostupnosti na našem tržištu kao i cijeni još nisu poznati.

Odgovori